Reiniging van zonnepanelen:
meer rendement en een langere levensduur

Reiniging van zonnepanelen is goed voor uw portemonnee. Onderhoud aan uw zonnecollectoren geeft meer rendement en zorgt voor een langere levensduur. Ook zorgen schone zonnepanelen voor een frisse uitstraling van uw huis of bedrijfsgebouw.

Friss_reiniging_zonnepanelen_pakket_klein
Friss_reiniging_zonnepanelen_pakket_middel
Friss_reiniging_zonnepanelen_pakket_groot

bestellen_reinigen_zonnepanelen_Friss

Friss reinigt uw zonnepanelen professioneel en milieuvriendelijk

Friss reinigt uw zonnepanelen professioneel en milieuvriendelijk. Onze vakkundige medewerkers hebben de juiste ervaring en materialen. Wij reinigen uw zonnepanelen met koud of verwarmd osmose-water. Dat is een kalkvrij gefilterd water dat druppelafzetting voorkomt. Omdat osmosewater sterk reinigende eigenschappen heeft, is het gebruik van milieubelastende chemische schoonmaakmiddelen overbodig. Zo houdt Friss uw zonnepanelen in topconditie!

Vaste prijzen

Friss werkt met vaste prijzen. Dus ongeacht waar in Nederland of Vlaanderen u gevestigd bent. Onze prijzen zijn inclusief BTW.
Wij berekenen géén voorrijkosten.

Friss_schone_zonnepanelen_dak

Schone zonnepanelen geven een hoger rendement

Schone zonnepanelen geven een hoger rendement. Dat komt doordat vervuilingen en aanslag het zonlicht blokkeren. Bovendien hecht op een schoon oppervlak minder vuil. Daardoor wordt de opbrengst iedere dag minder. Diverse onderzoeken tonen zelfs aan dat periodieke reiniging u een winst kan opleveren van 3 tot 10%. Natuurlijk is dit afhankelijk van de ligging, de hellingshoek en de mate van vervuiling.

Friss_reiniging_zonnepanelen_woonhuis_dak

Onderhoud verlengt de levensduur van uw zonnepanelen

Professioneel onderhoud verlengt de levensduur van uw zonnepanelen. Stof, vuil, vogelpoep, kalkafzetting en atmosferische vervuilingen kunnen inbranden onder invloed van de zon. Daardoor raakt het oppervlak blijvend beschadigd.

Dit effect wordt versterkt als u gevestigd bent in de buurt van een spoorlijn, industrieterrein, bouwplaats of kust.

Friss_reiniging_zonnecollectoren_woonhuis_dak

Schone zonnepanelen geven een frisse uitstraling

Schone zonnepanelen geven een frisse uitstraling aan uw huis of bedrijfspand. Een schoon en professioneel onderhouden zonnepaneel ziet er netter uit. Dat is goed voor de waarde van uw vastgoed.