Vraag een offerte aan

Wie reinigt uw zonweringen,
ook op grote hoogte?

Bent u gebouwbeheerder van een instelling of appartementencomplex? Ten behoeve van uw bewoners wilt u dan natuurlijk zorgen voor een verzorgde, nette woonomgeving. Friss voor Zonwering zorgt daarom goed voor uw markiezen, luifels, uitvalzonneschermen en rolluiken. Wij reinigen alle typen zonwering, zelfs als deze vervuild zijn door zwarte of groene uitslag. Friss voor Zonwering reinigt zonweringen ook op grote hoogte. Wij beschikken daartoe over éigen hoogwerkers! Maak dus van uw buitenzonwering weer een sieraad aan de gevel. U zult versteld staan van het resultaat!

Markies Friss voor Zonwering

De meest voorkomende vervuilingen zijn:

  • Stof en zand, vaak zelfs al licht aangehecht, ook op grote hoogte
  • Vette aanslag door roet, uitlaatgassen en atmosferische vervuiling
  • Algen, mossen en lekstrepen. Vooral lekstrepen zijn hardnekkig
  • Harsen van bomen en vogelpoep. Vogelpoep veroorzaakt uitgebeten vlekken in het doek
  • Verstikkingen en schimmels, vooral goed zichtbaar bij de onderste rand
  • Vervuilingen van diverse typen die al enige tijd aanwezig zijn omdat ze lastig bereikbaar zijn.
Friss voor Zonwering horeca markies luifel

Denkt u: mijn zonwering ontsiert zo langzamerhand het complete gebouw?

Friss voor Zonwering, onderdeel van schoonmaakbedrijf Friss voor Thuis, geeft uw gebouw weer een frisse uitstraling. Onze vakbekwame medewerkers reinigen uw zonwering, ook op grote hoogte. Uw vervuilde markiezen, uitval-zonneschermen, rolluiken en zelfs parasols worden weer stralend schoon. Zonweringsdoek kunnen wij impregneren, zodat dit langer schoon blijft. Dat is goed voor het uiterlijk van uw gebouw én natuurlijk fijn voor de bewoners.

Friss voor Zonwering werkt in heel Nederland, keurig volgens afspraak. Vooraf kunnen wij u aan de hand van een inventarisatie of uw foto’s zo exact mogelijk beschrijven wat u van ons kunt verwachten. Geen loze beloften, maar een eerlijke inschatting en uiteraard een deskundige reiniging.

Vraag een vrijblijvend een prijsvoorstel aan via het offerte-formulier of neem even contact op via klantenservice@frissvoorthuis.nl of het gratis telefoonnummer 0800 222 44 55.