Vraag een offerte aan

Alle zonwering in veilige handen
Reinigen is goedkoper dan nieuw.

Laat uw vervuilde zonwering reinigen. Dat is veel goedkoper dan nieuw. Het bespaart u moeite en geld als u uw uitval-zonneschermen, markiezen, rolluiken en parasols laat reinigen door Friss voor Zonwering. Wij werken door heel Nederland en komen keurig volgens afspraak bij u thuis of op uw bedrijf.

Hieronder ziet u de typen zonwering. Kies welke zonwering voor u van toepassing is.

Uitval-zonneschermen reinigen

Friss_zonwering_uitvalzonnescherm_reinigen

Het reinigen van uitval-zonneschermen. Inclusief onderhoud aan het bewegend mechanisme. U staat versteld van uw eigen zonnescherm!

Markiezen reinigen

Friss_zonwering_markies_reinigen

Het reinigen van markiezen. Inclusief onderhoud aan het bewegend mechanisme. Uw markies wordt weer een verfraaiing van uw huis of bedrijf.

Rolluiken reinigen (ook aan de binnenzijde!)

Friss_zonwering_rolluik_reinigen

Friss voor Zonwering reinigt rolluiken vanbinnen en vanbuiten. Inclusief het smeren van de bewegende delen en het wassen van de ramen die door ons vervuild zijn.

Parasols reinigen

Het reinigen van parasols voor onder andere horeca (cafés, restaurants, hotels), pretparken en particulieren. Laat Friss voor Zonwering uw parasol reinigen en sta versteld van het resultaat.

Markies Friss voor Zonwering

Speciale mogelijkheden voor horeca-ondernemers

Is uw markies of luifel het visitekaartje van uw horecabedrijf? Speciaal voor restaurants, hotels en cafés heeft Friss voor Zonwering interessante mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op.

Zonwering reinigen? Kies Friss voor Thuis!

Friss voor Thuis reinigt uw zonwering, zoals zonneschermen, rolluiken, markiezen en parasols. Dat doen we graag én goed.

Lees hier meer over Friss voor Thuis