Vraag een offerte aan

Parasols reinigen

Friss voor Zonwering reinigt al uw vervuilde parasols

Wilt u graag uw vervuilde parasols gereinigd hebben? Friss voor Zonwering helpt u daar graag bij. Een parasol is immers een kroon op uw terras: of het nou bij uw woonhuis is of wanneer u een café of restaurant bezit, een parasol is een echte musthave. Helaas worden parasols na enige tijd vies, maar met een goede reiniging kan zelfs het meest hardnekkigste vuil worden verwijderd en wij helpen u graag daarbij.

Friss voor Zonwering gaat voor schone parasols

Parasols worden doorgaans al na een paar maanden vies. Vuil dat vaak voorkomt op een parasol is vuil afkomstig van bomen, algen, mossen, stof, zand, roet, uitlaatgassen, vogelpoep en schimmels. Heeft u hier ook last van? U hoeft dan zeker niet de parasols weg te doen, want bijna elke parasol is door Friss voor Zonwering weer schoon te krijgen en dit is natuurlijk veel voordeliger dan de aankoop van gloednieuwe parasols die op den duur ook weer vies worden. Een goede reiniging van de parasols verlengt daarnaast ook nog eens de levensduur van de parasols aanzienlijk.

Wat jammer dat een parasol in de loop van de tijd – soms al na een paar maanden – steeds meer vervuilt. De meest voorkomende vervuilingen zijn:

 • Vuil en harsen, afkomstig van bomen (de meeste parasols staan onder bomen).
 • Algen, mossen en lekstrepen. Lekstrepen zijn zonder specialistische middelen nagenoeg niet te reinigen.
 • Stof en zand, vaak zelfs al licht aangehecht.
 • Vettige aanslag door roet, uitlaatgassen en atmosferische vervuiling.
 • Vogelpoep (Vogelpoep veroorzaakt uitgebeten vlekken in het doek).
 • Verstikkingen en schimmels, vooral goed zichtbaar bij de onderste rand.

Denkt u: mijn vervuilde parasol kan ik wel weggooien?

Neem dan zéker contact op met Friss voor Zonwering, onderdeel van schoonmaak Friss voor Thuis. Vraag geheel vrijblijvend een prijsvoorstel aan via het offerte-formulier.

Bijna elke parasol is door Friss voor Zonwering weer schoon te krijgen. Ook het doek. Uw parasol wordt gereinigd door onze eigen vakbekwame medewerkers, keurig volgens afspraak bij uw huis of (horeca)bedrijf. Wij doen u geen loze beloften, maar zullen vooraf zo exact mogelijk beschrijven wat u van ons kunt verwachten.

Een frisse uitstraling van uw vervuilde parasol? Neem contact op met Friss voor Zonwering! Wij zullen u een goed voorstel doen. Samen met een inschatting van het te verwachten eindresultaat.


Hoe pakt Friss voor Zonwering het reinigen aan?

Uw parasol wordt gereinigd door onze vakbekwame medewerkers bij u thuis of (horeca)bedrijf. Van te voren zullen wij u zo exact mogelijk beschrijven wat u van ons kunt verwachten: is het helemaal schoon te krijgen of bijna helemaal schoon? We geven de bovenzijde en onderzijde van het doek een intensieve reiniging, met speciale aandacht voor de zijflappen van de parasol. Daarna is het slim om de parasol te impregneren. Door het impregneren wordt de parasol niet alleen waterdicht en waterafstotend, maar ook vuilwerend én zorgt het voor extra bescherming tegen de zon. Na al deze stappen controleren wij de parasol nog een keer helemaal, zodat we er zeker van zijn dat alles weer goed werkt.

Zo reinigt Friss voor Zonwering uw parasols

 • Inventarisatie van de werkzaamheden en inspectie van de parasol.
 • Eventueel demonteren van het parasoldoek (afhankelijk van het type parasol).
 • Schoonmaken van het doek aan bovenzijde en onderzijde.
 • Speciale aandacht voor de zijflappen van de parasol in verband met vochtstrepen en verwering.
 • Terug-monteren van het eventueel gedemonteerde parasoldoek.
 • Impregneren van het parasoldoek om toekomstige vervuilingen te verminderen.
 • De werking controleren van de parasol.

 

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan van Friss voor Zonwering

Heeft u één of meerdere parasols die wel een schoonmaakbeurt kunnen gebruiken? Wij van Friss voor Zonwering pakken ze graag voor u aan. Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan via het offerteformulier op onze website. Vervolgens ontvangt u snel een prijsvoorstel samen met een inschatting van het te verwachten eindresultaat. Heeft u nog andere vragen? Ook dan staan wij voor u klaar: u kunt contact met ons opnemen via klantenservice@frissvoorzonwering.nl en via de telefoon op 0416-561052.