Vraag een offerte aan

Rolluiken reinigen

Laat uw rolluiken professioneel reinigen

Het reinigen van rolluiken aan de binnen- en buitenzijde, dat is een hele klus. Laat uw rolluiken reinigen door Friss voor Zonwering. Voor uzelf is deze klus lastig te klaren. U krijgt het hardnekkige vuil niet of lastig verwijderd, kunt niet overal bij en kunt uw rolluik zelfs deels beschadigen. Wij zijn ervaren in het reinigen van rolluiken. De rolluiken, geleiders en kap worden schoongemaakt. Na onze reiniging zijn uw rolluiken zo goed als nieuw.

Rolluiken van woningen, bedrijfspanden en horecagelegenheden, het komt allemaal voorbij. Naast dat rolluiken het zonlicht buiten houden werken ze ook inbraakwerend. Het is belangrijk dat de kwaliteit en uitstraling van uw rolluiken goed blijft. Wij zorgen hiervoor. Een schoon rolluik aan de binnenkant en de buitenkant. Heeft u inbouwrolluiken? In dit geval kan de binnenzijde niet worden gereinigd.

Binnenzijde
Opbouwrolluiken kunnen wij ook aan de binnenzijde reinigen. Deze herkent u aan de kap die gemonteerd zit aan de zichtzijde van het huis. Inbouwrolluiken kunnen niet aan de binnenzijde gereinigd worden.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Friss voor Zonwering thuis rolluik reinigen woonhuis

Uw rolluiken gaan langer mee

We vermeldden het al eerder, het is van belang dat de kwaliteit van uw rolluiken optimaal blijft. Hierdoor gaan ze veel langer mee! Bespaar uzelf de kosten van nieuwe rolluiken en kies voor een regelmatige schoonmaakbeurt. Onze vakkundige medewerkers reinigen rolluiken van ieder gebouw. Goed onderhoud zorgt voor een blijvende, goede werkingen van de rolluiken.

Friss voor Zonwering rolluik reinigen woonhuis

Zijn uw rolluiken nog te reinigen?

Vraagt u zich af of uw rolluiken nog wel te reinigen zijn? Misschien zijn ze dusdanig vervuild dat u hier geen vertrouwen in heeft. Wij kunnen u verzekeren dat vervuilingen door ons verwijderd kunnen worden. Onze behandeling pakt hardnekkig vuil aan. Laat uw rolluiken schoonmaken. Een offerte is vrijblijvend.

reinigen binnenzijde rolluik
Voorbeeld inbouwrolluik - Friss voor Zonwering

De binnenzijde van rolluiken schoonmaken

Wordt ook de binnenzijde van het rolluik schoon? Friss voor Zonwering maakt ook de binnenzijde van een opbouwrolluik schoon. De opbouwrolluiken zijn te herkennen aan de afdekkap die zich aan de buitenzijde van de gevel bevindt. Deze wordt door ons gedemonteerd voor de reiniging. Na de reiniging monteren we de kap weer terug en controleren we het rolluik op de juiste werking.

Als uw woning is voorzien van inbouwrolluiken is het reinigen van de binnenzijde niet mogelijk. Dat wil zeggen: als u inbouwrolluiken heeft en wij ook vanuit de binnenzijde van uw woning de rolluiken niet kunnen benaderen. Op de onderste foto ziet u een voorbeeld van inbouwrolluiken, waarvan de afdekkappen aan de gevelzijde niet zichtbaar zijn.

Mocht u twijfelen welke situatie op uw rolluik van toepassing is, kunt u gerust contact met ons opnemen. Of u vraagt een offerte aan en stuurt een foto van uw rolluik mee. Dan kunnen wij vooraf waarschijnlijk een prima inschatting maken van het eindresultaat. Gerust dóen!

Hoe gaan we te werk?

Bij het reinigen van rolluiken gaan we als volgt te werk:

  • De kappen worden gedemonteerd
  • De schroeven en/of popnagels worden verwijderd
  • De geleiders worden schoongemaakt
  • De kappen worden gereinigd en behandeld met een vuilafstotend glansproduct
  • De kappen worden teruggeplaatst
  • De ramen die door onze werkzaamheden zijn vervuild worden ook schoongemaakt.

Nog vragen?

Heeft u nog vragen over het schoonmaken van uw rolluiken? Onze klantenservice beantwoordt al uw vragen! Neem contact op en ontdek wat we voor u kunnen doen.