Vraag een offerte aan

Friss voor Thuis reinigt zonwering.
Ook in Vlaanderen!

Vervuilde zonweringen ontsieren uw huis, café of restaurant. Bijvoorbeeld een zonnescherm, markies, rolluik of parasol.

Friss voor Zonwering maakt uw zonwering weer friss en schoon! Friss voor Zonwering is een onderdeel van Friss voor Thuis. Wij zijn gevestigd in de provincie Noord-Brabant, in het zuiden van Nederland. Daar zijn wij al jaren bekend als betrouwbaar schoonmaakbedrijf voor zonweringen.

De laatste jaren kregen wij steeds vaker vragen uit België (Vlaanderen). Mede dankzij de gunstige ligging van Friss voor Zonwering, is ook Vlaanderen voortaan deel van ons werkgebied en reinigen wij ook zonweringen in Vlaanderen, zoals markiezen, zonneschermen, rolluiken en parasols. Speciaal voor u hebben we ons bestelsysteem iets aangepast, zodat u weet dat we u ook in Vlaanderen graag van dienst zijn.

Kortom: woont u in Vlaanderen, dan komen wij graag naar u toe voor het reinigen van uw zonwering.

 

Speciale mogelijkheden voor horeca-ondernemers

Is uw markies of luifel het visitekaartje van uw horecabedrijf? Speciaal voor restaurants, hotels en cafés heeft Friss voor Zonwering interessante mogelijkheden. Ook in Vlaanderen. Neem gerust contact met ons op.

Kies Friss voor Thuis voor het reinigen van uw zonwering

Friss voor Thuis reinigt uw zonwering, zoals zonneschermen, rolluiken, markiezen en parasols. Dat doen we graag én goed. Ons werkgebied is Nederland en Vlaanderen.

Lees hier meer over Friss voor Thuis