Vraag een offerte aan

Markiezen reinigen

Markiezen laten reinigen? Friss voor Zonwering regelt het!

Tijd om uw markiezen te reinigen? Friss voor Zonwering helpt u er graag bij. Een mooie markies staat niet alleen smaakvol aan uw woning of bedrijfspand, maar is tegelijkertijd ook nog eens ontzettend handig. Vanaf welke kant de zon ook komt, een markies zorgt altijd voor een optimale bescherming tegen de zon. Helaas worden ook markiezen op den duur vies en daarom verdienen ze goed onderhoud. Wij zijn er voor u om uw markiezen de juiste en beste reiniging te geven waardoor ze snel weer als nieuw lijken en u er weer optimaal van kunt genieten.

Friss voor Zonwering maakt al het vuil gemakkelijk schoon

Een mooie markies herkent iedereen al van veraf. Deze klassieke zonweringen zijn namelijk niet alleen functioneel. Een mooie markies is een sieraad voor uw huis of bedrijf. Niet voor niets maken veel winkels, cafés en restaurants gebruik van markiezen als reclamemiddel. Helaas vervuilen markiezen na verloop van tijd.

Markies Friss voor Zonwering

De meest voorkomende vervuilingen zijn:

 • Stof en zand, vaak zelfs al licht aangehecht
 • Vette aanslag door roet, uitlaatgassen en atmosferische vervuiling
 • Algen, mossen en lekstrepen. Vooral lekstrepen zijn hardnekkig
 • Harsen van bomen en vogelpoep. Vogelpoep veroorzaakt uitgebeten vlekken in het doek
 • Verstikkingen en schimmels, vooral goed zichtbaar bij de onderste rand
Friss voor Zonwering markies reinigen woonhuis

Denkt u: mijn markies is vast niet meer te reinigen?

Wacht niet langer en neem contact op met Friss voor Thuis. Want Friss voor Thuis is het beste adres voor het reinigen van markiezen en andere zonweringen. Wij maken markiezen schoon in heel Nederland. Met onze behandelmethode is uw doek zo goed als zeker weer schoon te krijgen. En dat voor een fractie van de kosten van een nieuw doek. Geef de maten en bijzonderheden door en ontvang een vrijblijvende offerte.

Friss voor Zonwering reinigt uw markiezen zorgvuldig:

Het reinigen van de doeken van uw markies is vele malen goedkoper dan het kopen van een nieuwe markies. Wanneer u uw markies eens in de één of twee jaar laat reinigen gaat hij langer mee. Friss voor Zonwering reinigt uw markiezen zorgvuldig. U moet hierbij denken aan het 2-zijdig droog afborstelen van het doek, het inschuimen en inborstelen van het doek met een shampoo en daarbij een extra behandeling van de zonnerand (de onderste flap). Vervolgens spuiten we het doek schoon met een aangepaste hoge druk en maken we de constructie van de markies helemaal schoon. Tenslotte impregneren we het doek. Het impregneren maakt het doek niet alleen waterdicht, maar ook waterafstotend en vuilwerend. Natuurlijk laten we de boel ook netjes achter: we wassen de ramen die door ons zijn vervuild. Alles voor een blije klant!

 • het 2-zijdig droog afborstelen van het doek van de markies
 • het inschuimen en inborstelen van het doek met een shampoo
 • extra behandeling van de onderste flap (zonnerand) van uw markiezen
 • het 2-zijdig schoonspuiten van het doek met aangepaste hogedruk
 • het schoonmaken van de constructie van de markies
 • het impregneren van het doek
 • het wassen van de ramen die door ons zijn vervuild

 

De beste service ontvangt u bij Friss voor Zonwering

Wilt u graag door ons uw markiezen laten reinigen? Wij zijn het beste adres als het gaat om het reinigen van markiezen en andere zonweringen. Met onze behandelmethode is uw doek zo goed als zeker weer helemaal schoon te krijgen. Wij maken markiezen schoon door heel het land. Benieuwd naar de kosten? U kunt bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen. Heeft u nog vragen? Dan kunt u contact met ons opnemen via klantenservice@frissvoorzonwering.nl en via de telefoon op 0416-561052. Wij helpen u graag.