Vraag een offerte aan

Het reinigen van rolluiken aan de binnenzijde en de buitenzijde.
Inclusief het smeren van de bewegende delen.

Een net rolluik geeft een verzorgde uitstraling. Laat uw rolluiken daarom aan de binnenzijde en de buitenzijde reinigen door Friss voor Zonwering, onderdeel van schoonmaakbedrijf Friss voor Thuis. Rolluiken zijn niet alleen zonwerend en inbraakwerend; ze mogen ook best mooi zijn. En schoon natuurlijk. Friss voor Thuis reinigt rolluiken van particuliere woningen, appartementencomplexen, winkels, horeca-gelegenheden en bedrijfspanden.

Binnenzijde
Opbouwrolluiken kunnen wij ook aan de binnenzijde reinigen. Deze herkent u aan de kap die gemonteerd zit aan de zichtzijde van het huis. Inbouwrolluiken kunnen niet aan de binnenzijde gereinigd worden.

Friss voor Zonwering thuis rolluik reinigen woonhuis

Reiniging voor een langere levensduur

Friss voor Thuis reinigt rolluiken van particuliere woningen, appartementencomplexen, winkels, horeca-gelegenheden en bedrijfspanden. Tijdens onze reiniging zullen wij ook de bewegende delen smeren. Goed onderhoud verlengt de levensduur en zorgt voor een blijvend goede werking van uw rolluiken.

Friss voor Zonwering rolluik reinigen woonhuis

Denkt u: mijn rolluiken zijn toch niet meer te reinigen?

Met onze professionele reiniging krijgen uw rolluiken het onderhoud dat ze verdienen. Vraag geheel vrijblijvend een prijsvoorstel aan via het offerte-formulier. Vul daarop de bijzonderheden in en wij zullen u een goed voorstel doen. Samen met een inschatting van het te verwachten eindresultaat.

reinigen binnenzijde rolluik
Voorbeeld inbouwrolluik - Friss voor Zonwering

Wordt ook de binnenzijde van het rolluik schoon?

Een van de meest gestelde vragen is: wordt ook de binnenzijde van het rolluik schoon? Friss voor Thuis reinigt uw opbouwrolluik ook aan de binnenzijde. Een opbouwrolluik herkent u aan de afdekkap die geheel aan de buitenzijde van de gevel is bevestigd. Deze kunnen wij verwijderen (en na reiniging uiteraard ook weer professioneel monteren!), zodat wij ook de binnenzijde van uw rolluik kunnen reinigen.

Als uw woning is voorzien van inbouwrolluiken is het reinigen van de binnenzijde niet mogelijk. Dat wil zeggen: als u inbouwrolluiken heeft en wij ook vanuit de binnenzijde van uw woning de rolluiken niet kunnen benaderen. Op de onderste foto ziet u een voorbeeld van inbouwrolluiken, waarvan de afdekkappen aan de gevelzijde niet zichtbaar zijn.

Mocht u twijfelen welke situatie op uw rolluik van toepassing is, kunt u gerust contact met ons opnemen. Of u vraagt een offerte aan en stuurt een foto van uw rolluik mee. Dan kunnen wij vooraf waarschijnlijk een prima inschatting maken van het eindresultaat. Gerust dóen!

Zo behandelt Friss voor Zonwering uw rolluiken

  • Het demonteren van de kap(pen), schroeven of popnagels verwijderen
  • Het aan de binnen- en buitenzijde reinigen en in de was zetten van de lamellen van het rolluik
  • Het reinigen en inspuiten van de geleiders
  • Het reinigen van de kap(pen) en in de was zetten van de kap(pen)
  • Het terugplaatsen van de kap(pen)
  • Het wassen van alle ramen die door ons vervuild zijn

Geef uw bijzonderheden door en ontvang een vrijblijvende offerte.