Vraag een offerte aan

Hotels, restaurants en cafés:
Zonwering is uw visitekaartje!

Bent u eigenaar van een horecabedrijf? Bijvoorbeeld van een restaurant, hotel, café, broodjeszaak, lunchroom? Dan weet u: een warm welkom voor uw klanten, begint al buiten. Helaas hebben in ons land luifels, markiezen, uitval-zonneschermen en parasols heel wat te lijden. Iedere dag vervuilt uw zonwering een beetje meer, onder meer door regen nestelen zich mossen, schimmels en verwering in het doek van uw zonwering. Het gevolg is dat uw zonwering allang geen visitekaartje meer is.

Reinigen markies winkel Friss voor Zonwering

De meest voorkomende vervuilingen van horeca-zonweringen zijn:

  • Stof en zand, vaak zelfs al licht aangehecht
  • Vette aanslag door roet, uitlaatgassen en atmosferische vervuiling
  • Algen, mossen en lekstrepen. Vooral lekstrepen zijn hardnekkig
  • Harsen van bomen en vogelpoep. Vogelpoep veroorzaakt uitgebeten vlekken in het doek
  • Verstikkingen en schimmels, vooral goed zichtbaar bij de onderste rand
Reinigen markies horeca Friss voor Zonwering

Denkt u: mijn zonwering is zo langzamerhand écht geen visitekaartje meer?

Neem dan nu contact op met Friss voor Zonwering, onderdeel van schoonmaakbedrijf Friss voor Thuis. Onze vakbekwame medewerkers reinigen uw zonwering. Uw vervuilde markies, uitval-zonnescherm of parasol wordt weer stralend schoon. Een echte klantentrekker. Vraag geheel vrijblijvend een prijsvoorstel aan via het offerte-formulier.

Friss voor Zonwering werkt netjes volgens afspraak bij uw horecabedrijf. Vooraf kunnen wij u aan de hand van uw foto's zo exact mogelijk beschrijven wat u van ons kunt verwachten. Geen loze beloften, maar een eerlijke inschatting en een deskundige reiniging. Ook zullen wij het doek van uw gereinigde zonwering impregneren, zodat deze lang schoon blijft.

Een frisse uitstraling van uw horeca-zonwering? Neem contact op met Friss voor Zonwering!


Tip: laat ook uw afzuigsysteem reinigen

Houd uw horecabedrijf gastvrij, hygiëne en veilig: laat uw afzuigsysteem reinigen door Friss voor Horeca! Wij zorgen voor een zorgvuldige inwendige reiniging van het gehele afzuigsysteem:
- afzuigkappen
- afzuigkanalen
- afzuigventilatoren
Friss voor Horeca werkt keurig volgens afspraak. U ontvangt een certificaat na reiniging. Vraag gemakkelijk online een offerte aan op www.frissvoorhoreca.nl.