Vraag een offerte aan

Zonnescherm schoonmaken door Friss voor Zonwering

Wilt u uw zonnescherm laten schoonmaken? U bent bij Friss voor Zonwering aan het juiste adres voor het schoonmaken en impregneren van uw uitvalscherm, knikarmscherm of markies. Door uw zonnescherm te laten schoonmaken door Friss voor Zonwering brengen wij uw zonnescherm terug in oude staat en op deze manier kunt u gemakkelijk besparen op de kosten van een nieuw zonnescherm. Laat uw zonnescherm schoonmaken door de professionals van Friss voor Zonwering en laat uw zonnescherm eruit zien als nieuw.

Zonnescherm laten schoonmaken

Een zonnescherm hangt aan de buitenkant van uw woning of bedrijfspand. Het uiterlijk van een zonnescherm dient ook wel als visitekaartje voor uw bedrijf te zijn, daarom is het belangrijk dat zonwering het juiste onderhoud krijgt. Laat daarom uw zonnescherm schoonmaken door Friss voor Zonwering. Wij zorgen samen met onze vakprofessionals dat uw markiezen, knikarmschermen en uitvalschermen schoon, mooi en beschermd blijven. Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Friss_voor_Thuis_uitvalzonnescherm_vervuiling

Waarom uw zonnescherm laten schoonmaken?

Wanneer uw zonweringen zijn vervuild dan zien ze er niet meer fris uit. Daarnaast kan er ook beschadiging optreden. Wanneer u geregeld uw zonnescherm laat schoonmaken dan kunt u extra lang van uw zonnescherm genieten. U kunt daarmee namelijk de levensduur van uw zonwering verlengen. Hierbij een overzicht van de meest voorkomende vervuilingen:

 • Stof en zand, vaak zelfs al licht aangehecht.
 • Vette aanslag door roet, uitlaatgassen en atmosferische vervuiling.
 • Algen, mossen en lekstrepen. Vooral lekstrepen zijn hardnekkig.
 • Harsen van bomen en vogelpoep. Vogelpoep veroorzaakt uitgebeten vlekken in het doek.
 • Verstikkingen en schimmels.
Friss voor Thuis zonnescherm schoonmaken

Goede schoonmaak door Friss voor Zonwering

Wilt u uw zonnescherm laten schoonmaken omdat het zodanig vervuild is? Wij pakken het aan! U denkt misschien dat uw zonwering niet meer te redden is, omdat hij zo vies is. In vele gevallen kunnen wij de klus toch voor u klaren. Een geheel nieuwe zonwering zou in dat geval zonde zijn van het geld. U kunt ook uw zonnescherm laten schoonmaken en er weer als nieuw laten uitzien. Friss voor Zonwering pakt de schoonmaak van een zonnescherm grondig aan, zodat we zelfs de meest hardnekkige vuil kunnen verwijderen van het doek. Naast een zonnescherm schoonmaken zorgen wij ook voor de schoonmaak van o.a. parasols en markiezen.

Hoe gaan wij te werk?

Wilt u uw zonnescherm laten schoonmaken door de professionals van Friss voor Zonwering? Dat kan! Wij zorgen ervoor dat uw uitvalscherm, knikarmscherm of markies weer gaat stralen als nooit tevoren. Voordat wij aan de slag gaan met de zonwering bij u thuis of bij uw bedrijf maken wij altijd eerst een betrouwbare inschatting van het te verwachten eindresultaat. Op deze manier weet u direct waar u aan toe bent en wat wij voor u kunnen betekenen. Hieronder ziet u stap voor stap hoe wij te werk gaan bij de schoonmaak van zonneschermen:

 • het 2-zijdig droog afborstelen van het doek van de markies
 • het inschuimen en inborstelen van het doek met een shampoo
 • indien aanwezig: extra behandeling van de onderste flap (zonnerand)
 • het 2-zijdig schoonspuiten van het doek met aangepaste hogedruk
 • het schoonmaken van de constructie van het zonnescherm
 • het impregneren van het doek
 • het wassen van de ramen die door ons zijn vervuild

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan van Friss voor Zonwering

Wilt u een zonnescherm laten schoonmaken? Of meerdere zonneschermen? Wij van Friss voor Zonwering pakken ze graag voor u aan. Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan via het offerteformulier op onze website. Vervolgens ontvangt u snel een prijsvoorstel samen met een inschatting van het te verwachten eindresultaat. Heeft u nog andere vragen? Ook dan staan wij voor u klaar: u kunt contact met ons opnemen via klantenservice@frissvoorzonwering.nl en via de telefoon op 0416-561052.